dijous, 13 de setembre del 2012

Expectatives i resultats


Entrevistes


Ahir, dia 12 de setembre per la tarda, vam organitzar-nos per passar unes hores a l'entrada d'un cinema: Cinesa Diagonal, a Barcelona. L'objectiu era buscar persones que acabessin de comprar les entrades i ens diguessin quina pel·lícula anaven a veure, quines expectatives tenien d'ella, i per què. De la mateixa manera, a la gent que sortia del cinema els vam preguntar la pel·lícula que havien vist i quina era la seva opinió.
En un principi no vam trobar molta gent i vam anar a un altre cinema (Sarrià Multicines) que hi ha molt a prop per probar, però allà les persones no estaven disposades a respondre les preguntes si se'ls grabava amb una càmara, que era la gràcia. A les preses falses, es pot observar com grabem la portada de la pel·lícula en comptes de la cara de la persona.
Vam decidir tornar a l'altre cinema (sí, vam fer unes bones passejades), i tornar a probar sort. I ens va sorprendre gratament, ja que des d'aproximadament les sis i mitja a les vuit i mitja, vam aconseguir molts espectadors disposats a ajudar-nos i fer-nos aquest gran favor de respondre unes preguntes.
Així doncs, al següent vídeo, es poden veure aquestes grans persones, a les que volem donar les gràcies.



Finalment arribem a l'hora de fer recompte. Cal dir que les dades no són fiables al cent per cent, perquè ni nosaltres podíem preguntar a tots els que entraven i sortien del cinema, ni tothom es mostrava disposat a participar, ja pel fet d'arribar tard com de no tenir ganes. El recompte l'hem fet pel número de vegades que sortia la pel·lícula mencionada en cada tall del vídeo, no segons la quantitat de gent que hi havia en cada grup, ja que les entrevistes no s'han fet en cap moment només a una sola persona, sempre anaven acompanyats encara que apareixin sols davant la càmara.
 També es pot veure en el vídeo que no vam aconseguir molta gent que sortís del cinema amb ganes de ser entrevistada, però per nosaltres ja va ser molt que alguns no tinguessin pressa i ens escoltessin uns minuts.

RECOMPTE FINAL
-La pel·lícula de la cartellera de Cinesa Diagonal que durant el període de dues hores de la tarda d'ahir (18.30h a 20.30h) va resultar més vista pels espectadors, ja que tots tenien moltes expectatives, va ser: El legado de Bourne
-La pel·lícula de la cartellera de Cinesa Diagonal que durant el període de dues hores de la tarda d'ahir (18.30h a 20.30h) va agradar més, i per tant va tenir més bons resultats, va ser: Desmadre de Padre

Esperem que aquestes dades us ajudin a fer una bona elecció de la pel·lícula, si esteu indecisos a l'hora d'anar a veure algun film al cinema.

P.D.: També esperem que passeu una bona estona amb les preses falses i trossos grabats abans de que comencés formalment l'entrevista, tant nostres (de les entrevistadores) com vostres (dels entrevistats).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada