diumenge, 20 de gener del 2013

S'estrena "Pentateatre Atòmic Vol. 3"


Benvolguts fanàtics de l’espectacle!

Pentateatre Atòmic treu un altre Volum del seu forn artísticament sorprenent i creativament diferent. Un nou espectacle que naixerà el dia 7 de febrer a la Nau Ivanow i que recorda als anteriors volums –el Volum 1, existent en estances casuals d’un bar de l’Eixample, Vinsiteca; i el Volum 2, representat entre les butaques, els banys i el terrat del ja conegut per vosaltres Teatre Alexandra –. No és només el format original que porta el teatrevident a la cerca dels diversos escenaris. Sinó també l’esma de sorprendre el públic, la proximitat que mostren vers a ell i la capacitat que tenen les seves històries visualment senzilles i quotidianes, però paradoxalment profundes, xocants i artístiques, de tocar i remoure el pensament del que les observa amb atenció.
Aquest conjunt de 5 obres de 15 minuts són, si més no, una manera de descobrir l’amor que hom sent pel teatre; un estímul per la nostra creativitat adormida; un repte per la nostra ment avorrida de tantes sorpreses; una bufetada artística que desvetllarà la nostra il·lusió i ens deixarà pensatius, inquiets, estupefactes, de camí cap a casa.

P.D.: Felicitar des del nostre blog a la companyia per la seva nova adquisició i també al propi protagonista d’aquesta, Ivan Morales, per ser el guardonat al Premi Butaca 2012 pel Millor espectacle de petit format amb l’obra “Se de un Lugar”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada