dilluns, 7 de gener del 2013

Fi de les votacions de la 1ª Edició del Premi CatCrítica

Benvolguts seguidors!
Primer de tot, disculpeu la sequera de crítiques i altres posts que està patint el nostre estimat blog. Tranquils, la pluja ja arriba!
Després i el que té més importància: confirmar el final de les votacions de la 1ª edició del Premi CatCrítica.
Volíem agrair-vos de tot cor a a tots aquells que heu recolzat la nostra proposta: tant aquells que han fet créixer el nombre de vots, com aquells fantàstics blogs participants - Paranoia 68, Sessió Doble i Clàssics de Cinema -, els quals han donat vida a la nostra idea.

Recordar-vos que aquesta iniciativa posseïa com a finalitat convergir i enllaçar la lluita a favor de la nostra llengua i la passió pel cinema, i que, d’una manera o altra, ha estat una petita però no menyspreable trobada entre alguns dels blogs de cinema en català, que esperem que no sigui la última.
Finalment i el més esperat, atorgar el guardó al blog de cinema SESSIÓ DOBLE, per la seva crítica sobre la pel·lícula Melancholia. FELICITATS!

Moltes gràcies a tots i en veiem aviat!





4 comentaris:

  1. Moltes gràcies a vosaltres per organitzar aquest premi. És una bona iniciativa per incentivar blocs cinèfils en català, espero que hi hagi més edicions com aquesta i que cada vegada hi participin més blocs.

    Una abraçada,
    Marta
    sessiodoble.wordpress.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies altre cop, Marta! I no dubtis que lany que ve hi haurà una nova edició!

      Elimina
  2. L'enhorabona a la guanyadora!

    Una abraçada.

    ResponElimina