dimecres, 25 de juliol del 2012

"What to expect when you're expecting"

Una comèdia romàntica que dòna llum a molts badalls

Diuen que tenir un fill és el millor que et pot passar a la teva vida, tant si ets un home com una dona. Per la dona, estar embaraçada són un munt de noves expèriences que només ella pot viure, com sentir el creixement d'un petit ser dins seu. Ara, amb tanta tecnologia per mig, es pot tenir fills de totes les maneres, però com en qualsevol altra part de la vida, les coses també es poden complicar.

Qué esperar cuando estás esperando és un film que tracta de diverses situacions de parelles que intenten tenir un fill de totes les formes possibles o que per casualitat es queden embaraçats. Són un total de cinc parelles, i algunes es coneixen entre elles.

Tot i que els moments de més riure no els protagonitza cap parella, sinó probablement un nen petit, l'han considerat una comèdia romàntica. No estic molt d'acord en el gènere que l'han assignat, però tampoc sabria en quin posar-lo, perquè és una pel·lícula amb poca gràcia. ¿Sabeu aquella gent que intenta fer riure però no pot? Doncs aquest film seria com una d'aquelles persones.

El que més atrau al públic no és el tema principal de la pel·lícula, sinó que aquesta estigui embaraçada d'estrelles famoses. És fascinant com se les ingenien els directors, productors i altres professionals del cinema per ser capaços d'incloure tantes personalitats cèlebres en un mateix film. Sembla que d'un moment a un altre, la pantalla vagi a explotar de tantes cares conegudes. I el més fort de tot és que no se'ls dòna la mínima importància a cap dels seus personatges, ja que tots són protagonistes, però a la vegada secundaris per igual. 

D'aquesta manera, la pel·lícula em recorda a altres com Valentine's day, o New year's eve, on la presència de tants famosos en situacions tant diverses però a la vegada semblants, no produeixen res més que una petita sensació de caos i confusió. Tot i així, està bé que donguin aquests papers a actors i actrius coneguts, de manera que la seva reputació no pot baixar. Si els hi donguessin a personatges no famosos que comencen en el cinema, o que han fet els seus primers pins, la seva carrera s'estancaria just en l'instant en que la pel·lícula sortís de la cartelera.

També s'ha de comentar, que la pel·lícula està provista d'una violència indirecta. És veritat que potser aquest excès proporciona algun moment de riure. Però pels defensors d'animals, i sobretot dels marins, no us aconsello que aneu a veure-la...

Així que aquesta és la meva conclusió: si esteu embaraçats o teniu fills, aquesta no és la vostra pel·lícula. Si, potser us sentireu identificats en algun moment, però l'aburriment farà fins i tot despertar al fill que porteu dins. I si no esteu embaraçats, intenteu gaudir de tot el que encara podeu fer i no aneu a veure aquest film, ja que encara sou lliures i no podeu perdre el temps amb aquest tipus de "comèdies".



** (poc recomenable)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada